Verzenden en Kosten

Verzenden en Kosten

Verzending
Onze modeartikelen worden via “DHL FOR YOU” of per POSTNL aangetekend naar u verzonden binnen en buiten Nederland. De gemiddelde aflevertijd bedraagt ± 2 tot 3 werkdagen. Via de link https://dhlforyou.nl/login/track of www.tracktrace.nl (POSTNL) kunt u uw zending volgen met de barcode die u van ons per mail heeft ontvangen.

Verzendkosten
Voor het verpakken, verzekeren èn versturen van uw bestelling berekenen wij – ongeacht de grootte – een bijdrage van standaard € 5,00. U betaalt géén verzendkosten op aankopen vanaf € 75,00. Voor leveringen naar België, Duitsland en Engeland zijn de kosten € 7,50, maar vanaf € 75,00 betaalt u eveneens géén verzendkosten.

Zelf afhalen
In tegenstelling tot de meeste andere webshops hebben wij eigen modewinkels! Het is dus mogelijk om via de webwinkel modeartikelen te bestellen en zelf af te halen (*) in de winkel van uw keuze. Het voordeel hiervan is dat u het artikel nog even kunt passen en de kleur nog eens goed bekijken.

* Om zeker te weten waar het artikel van uw keuze (of voorkeuren) op voorraad hangt, kunt u het beste even bellen: 026 3610002 (Arnhem) of 0543 472570 (Aalten). Niet alle artikelen zijn zowel in de winkel in Arnhem als Aalten aanwezig.

Ook kunt u er voor kiezen om uw zending zelf op te halen bij een DHL-servicepunt bij u in de buurt. Dan hoeft u niet thuis te zijn en zal het niet bij uw buren afgegeven worden.